Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Parfüm fórumok, parfüm blogok képes leírás - FM parfüm.tlap.hu
részletek »

Parfüm fórumok, parfüm blogok - FM parfüm.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » Parfüm fórumok, parfüm blogok
Keresés
Találatok száma - 7 db
FM Group - Index Fórum

FM Group - Index Fórum

Topikcím: FM Group Topikleírás: A Lengyel székhelyü FM Group Polska 1997. óta foglalkozik parfümök forgalmazásával. 2004. szeptemberében kezdte network marketing (MLM) keretében eljuttatni a fogyasztókhoz a termékeket. Az illatszerpiacon Lengyelországon kívül jelen vannak Ausztriában, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában is. Az FM Group robbanás szerű terjeszkedése és sikere nem véletlen: a parfümök alapanyaga a parfümolaj olaszországi illatszergyárból származik, mely gyárban a már jól ismert márkák illatanyagát állítják elő, így az FM garantálja a kiváló minőséget. Magyarországra az első termékek 2005. márciusában érkeztek, az értékesítő hálózat pedig jelenleg szerveződik, komoly üzleti lehetőséget rejtve a belépőknek.

Fórum - FM illatszerek

Fórum - FM illatszerek

FM illatokkal, FM For Home és FM Make Up termékekkel kapcsolatos fórum a Női portálon, melyben a látogatók megvitatják, kinek melyik parfüm a kedvence. Látogasson el Ön is a parfüm fórumba és szóljon hozzá!

Hoxa fórum

Hoxa fórum

Mik a tapasztalatok a Federico Mahora parfümökkel kapcsolatban? Megéri belépni? A Federico Mahora parfümök az FM Group parfümforgalmazó vállalat termékei, melyet a világ minden táján multi level marketing rendszerben értékesítenek.

Parfüm - a csábítás hatalma

Parfüm - a csábítás hatalma

Ebben a parfüm topicban a hozzászólók megbeszélhetik, ki milyen parfümöt kedvel, milyen ajándék parfümmel lepi meg szeretteit és a feleslegessé vált parfümök is gazdát cserélhetnek ebben a topicban. Szóljon hozzá Ön is!

Parfüm - Index fórum

Parfüm - Index fórum

2001-ben indult parfüm fórum, több mint 1000 hozzászólással. Ki milyen parfümöt használ? Lányok, milyen illatot szerettek a férfiakon? Fiúk, milyen illatot szerettek a lányokon? Szóval kinek mi jön be igazán? Ne csak márkaneveket, hanem bővebben is kifejthetitek, hogy mit miért...

Parfüm fórum - nlc

Parfüm fórum - nlc

A köznyelv pontatlanul, egységesen parfümnek nevezi - a tömény parfümöt, ami a legtöbb esetben méregdrága, nehezen hozzáférhető, és nem is hoz forgalomba ilyet minden divatház minden illatából (parfum) - a parfum de toilette-t (pdt) - az eau de parfum-öt (edp) - az eau de toilette-et (edt) - esetleg még az eau de cologne-t is, bár ez hivatalosan csak kölnivíz (edc)

Vanity parfüm blog

Vanity parfüm blog

Idén is rengeteg új parfüm kerül a polcokra. Olyan ismert nevek lesznek az illatos üvegeken, mint Sarah Jessica Parker, Marc Jacobs vagy Gwen Stefani, de számos nagy divatház is beszáll saját márkájával.

Tuti menü