Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Parfüm cikkek képes leírás - FM parfüm.tlap.hu
részletek »

Parfüm cikkek - FM parfüm.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » Parfüm cikkek
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Szagot fogtunk az illatvadászaton

Szagot fogtunk az illatvadászaton

Előfordul, hogy azt érezzük: kell egy új illat. Vagy azért, mert meguntuk a régit, vagy azért, mert kivonták a kedvenc márkánkat a forgalomból, vagy azért, mert egy korszakváltás kellős közepén nem csak a hajunk színét, de a "második bőrét" is szeretnénk lecserélni. Kell tehát egy jó parfüm - de honnan, hogyan? Eligazítanak-e a kategóriák? Segítenek-e az eladók? Nyomozás a tökéletes illat után. Hogyan választ egy nő parfümöt? Még inkább: hogyan találhatja meg a számára ideális illatot? Egy - forgalomból kivont - friss, fás illat utódját próbáltuk megkeresni. Tesztalanyunk azzal a konkrét elhatározással indult útnak, hogy az ehhez leginkább hasonló, vagy még inkább a hozzá legjobban illő illat után indít nyomozást. Választék van, szakértelem kevés - Az első állomás egy drogéria, ahol viszonylag komoly választék áll a vevők rendelkezésre az ismertebb - de nem luxuskategóriás - márkákból, baráti áron. A vitrin előtt tébláboló tesztalanyunkat eleinte csak a biztonsági őr figyeli, majd végre előlibben egy eladó, hogy segítsen. A fő kérdése, mivel az eredeti márkát nem ismeri, hogy melyik kategóriába tartozott az illat, amit keres. Ezt megtudva mutogat friss, fás variációkat, minden különösebb lelkesedés nélkül, az információkat egyértelműen a dobozról puskázva. Öt parfüm, öt papírcsíkon, vigyázva, hogy percek múlva is tudjuk melyik-melyik. A szimatolás után ...

A lányok 2 legjobb barátja

A lányok 2 legjobb barátja

Illatot Karácsonyra ajándékozni igazi klasszikus. De vajon nem örülnek-e szeretteink, ha nem csak karácsonyra kapnak parfümöt ajándékba? Nem is kell hozzá férfinek lenni - egymásnak is vehetünk! Hogy kihez mi illik: itt megtalálod!

A parfüm halhatatlansága

A parfüm halhatatlansága

Bár a halhatatlanság eszenciáját még nem találták meg, halhatatlannak tűnő illatok születnek az emberi fejekben és a kémiai laboratóriumokban. A parfüm maga a titok, és az illékony élmény sokáig ott rezeg a levegőben.

A parfümök 7 csodája

A parfümök 7 csodája

Az illatok egyszerre érzések és emlékek, és sokkal, de sokkal fontosabbak, mint hinnénk. Hiszen tudat alatt is hatnak ránk, és viselkedésünkre - tartják. Most összegyűjtöttük a szezon legjobb, örökzöld illatait.

A százéves parfüm meséje

A százéves parfüm meséje

nap már lebukott, de még nincs teljesen sötét: ezek az alkony percei, amikor a sugarak kékeslilára festik az égboltot, az éj bársonyleple pedig lassan ráborul a városra. Ez a boszorkányok, a mágia, a varázslat órája. Ébredeznek az éjszaka teremtményei, a levegő az elfojtott vágyak, kirobbanásra váró szenvedélyek illatával terhes. Ebben a fényben minden járókelő szépnek, titokzatosnak látszik - Párizs olyan, mint amilyennek legszebb álmainkban látjuk.

A testszagtól a Chanelig!

A testszagtól a Chanelig!

A parfüm szó a latin perfumum kifejezésből ered, melynek jelentése: a füstön át, ugyanis a parfüm régi formája a tömjén volt, mely egy illatos füstös anyag, amit különböző szeánszokon, szertartásokon, temetéseken alkalmaztak.

Csábító illatok neked és neki

Csábító illatok neked és neki

Bár önálló szakmává csak a 20. században vált, a parfüm készítésének évezredes története van. A szó eredeti jelentése: füstön át, füst által. Nem véletlenül, hiszen először főként arra szolgált, hogy az istenek előtt tisztelegjenek vele.

Így vegyen parfümöt!

Így vegyen parfümöt!

Uram, ön szereti, ha a barátnője illatozik? Ebben a pillanatban is azon morfondírozik, hogy milyen parfümmel lepje meg a hölgyet karácsonyra, de halvány fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá? Ne parázzon többet, a cikkünkben a megoldás! Szaglásszon körbe otthon, fújja ki az orrát, és irány a parfüméria.

Parfüm horoszkóp

Parfüm horoszkóp

Ki tudja mire vágynak a nők?! Illatok szempontjából nyújtunk egy kis segítséget. Megtalálhatod a megfelelő ilatot életed párjának, ha tudod a születési jegyét. Locsolkodáshoz, ajándékozáshoz, vagy éppen csak az illatok öröméért.

Hirdetés
Parfüm-parancsolatok

Parfüm-parancsolatok

Fiúk, ha bizonytalanok vagytok a választásban, hölgyek, ha az igazi illatot akarjátok eltalálni, mindenképpen tudnotok kell néhány alapszabályt a parfümökről. A legfontosabb parfümtanácsokat csokorba gyűjtöttük.

Parfüm: hová, mit, mikor?

Parfüm: hová, mit, mikor?

Hová permetezzük a parfümöt? Hölgyek a fül tövébe (a fül mögötti rész zsíros lehet), a csukló belső felére. A könyök és térdhajlatba permetezett parfümmel találunk leginkább célba, hiszen az illat felfelé száll. Férfiak használják nyakon és kézfejen.

Tavaszi parfümtrend 2010

Tavaszi parfümtrend 2010

Nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom illatokat. Sokan várjuk az évszakváltozással együtt az új illatkreációkat. Ha Te is így vagy ezzel, akkor most összeállításunkból megismerheted őket. Válogass a legújabb parfümök között.

Titkok illata

Titkok illata

A parfüm a latin 'per fumum' kifejezésből ered, ami annyit tesz: a füstön át, vagy a füst révén. Ugyanis a parfüm régi formája nem volt más, mint illatos füst (tömjén), amelyet füstáldozatok bemutatásához és a halottak bebalzsamozásakor alkalmaztak, kábító illattal megtöltve a levegőt. Már ezer éve különleges metszett üvegcséket készítettek az illatszerek méltó tárolására, melyet a mai kozmetikai ipar a tökélyig fejlesztett.

Tudnivalók a parfümök használatáról

Tudnivalók a parfümök használatáról

Az illatszerek használatának - csakúgy, mint a szépségápolásnak - több ezer éves múltja van. Erről tanúskodnak a fennmaradt írások is. Az illatok kiemelik a szépséget, ezt jól tudták elődeink is. Sokféle természetes és mesterséges illatosító volt forgalomban. Koronként a és népenként más-más. Óriási az igény (nőkben és férfiakban egyaránt), hogy körülöttük jó szag, kellemes illat legyen, de a megfelelő hatás érdekében az illatszereket jól meg kell válogatni. A kölnivíz enyhe, inkább frissítésre szolgáló, magas alkoholtartalmú, hűsítő, főleg nappali használatra való illatszer.

Tuti menü