Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MLM üzlet építése képes leírás - FM parfüm.tlap.hu
részletek »

MLM üzlet építése - FM parfüm.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » MLM üzlet építése
Keresés
Találatok száma - 5 db
MLM Big Al technika

MLM Big Al technika

Hogyan találjunk jelölteket, visszautasítás nélkül, Network Marketing üzletünkhöz? A legkeményebb rész a hálózati üzletben, találni egy jelöltet... és utána rábírni, hogy ő kérjen egy bemutatót. Mindezt visszautasítás nélkül! A legtöbb forgalmazónak, ezért túl kevés minősített jelöltje van, kivéve azokat akik részt vettek és alkalmazzák a Big Al technikákat.

MLM tapasztalatok

MLM tapasztalatok

Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban? Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik. Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik. És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye? Kérem kíméljenek azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!! A topik címébe is beleírtam: tapasztalat!

MLMsiker blog

MLMsiker blog

Itt rendszeresen találsz cikkeket,beszámolókat,rövid tanulmányokat,letölthető anyagokat az MLM üzlet építés módszereivel kapcsolatban. Örömmel veszem és köszönöm, ha hozzászólsz, megírod a véleményed.

Multi-level marketing

Multi-level marketing

A multi-level marketing (MLM) vagy network marketing egy értékesítési vállalkozás-forma. A vásárlás-ösztönző marketingformák egy világszerte elterjedt változata. Néhol többszintű értékesítésnek vagy hálózati kereskedelemnek fordítják. A multilevel marketing-rendszer lényege, hogy az értékesítés a vállalattal alvállalkozói szerződésben lévő értékesítők vagy hálózatépítők által történik, személyes fogyasztás ill. az ismerősök felé történő ajánlás által. Az értékesítést lényegében a független termékforgalmazókból álló, többszintű érdekeltségi viszonyok alapján épülő hálózat végzi, mely a terméket vagy szolgáltatást közvetlenül, direkt módon juttatja el a fogyasztókhoz.

Sikeres MLM

Sikeres MLM

Az MLM az angol Multi Level Marketing kifejezés rövidítése, ami magyar fordításban hálózati értékesítés. Sokféle szövegösszefüggésben olvashatsz róla, de jó ha tudod, hogy a multi level marketing ugyanaz mint az mlm, a hálózati értékesítés, network marketing, kapcsolati marketing, hálózatépítés.

Tuti menü