Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FM parfüm linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Románia - Vanity [5. oldal]
részletek »

FM parfüm képes leírás: Románia - Vanity [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Románia

Románia

Romániában 2006 májusa óta van jelen az FM Group Cosmetics. Rövid idő alatt sikerült kiépíteni a sikeresen működő multi level marketing rendszert. A termékkínálatban a több mint 160 féle parfüm mellett további szépségápolási és háztartási termékek szerepelnek.

Sikeres MLM

Sikeres MLM

Az MLM az angol Multi Level Marketing kifejezés rövidítése, ami magyar fordításban hálózati értékesítés. Sokféle szövegösszefüggésben olvashatsz róla, de jó ha tudod, hogy a multi level marketing ugyanaz mint az mlm, a hálózati értékesítés, network marketing, kapcsolati marketing, hálózatépítés.

Sipőcz Norbert webáruháza

Sipőcz Norbert webáruháza

Ezzel a páratlan lehetőséggel, minél több embert hozzásegíteni első lépésben az anyagi függetlenséghez, majd a jogos emberi szabadsághoz annak érdekében, hogy elérhessük Magyarországon azt a kritikus tömeget, akinek szándékában áll és képes változtatni nemcsak saját, de az ország jövőjén is.

Szerbia

Szerbia

Az első FM termékek 2005-ben érkeztek meg Szerbiába, melyek iránt jelentős érdeklődés mutatkozott. Az FM Group Serbia multi level marketing rendszerű értékesítési hálózata folyamatosan fejlődik Szerbiában.

Szlovákia

Szlovákia

Tevékenységünk középpontjában a férfi és női parfümök magas színvonalú értékesítése áll. Vevőinknek több mint 160 féle, világmárkák által inspirált, jó minőségű és kedvező árú parfümöt és egyéb kozmetikai terméket kínálunk. Ennek köszönhetően a szlovák piacon több mint 15 000 hűséges ügyféllel rendelkezünk, akik szintén tagjai az FM Groupnak és továbbra is fejlődünk.

Tavaszi parfümtrend 2010

Tavaszi parfümtrend 2010

Nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom illatokat. Sokan várjuk az évszakváltozással együtt az új illatkreációkat. Ha Te is így vagy ezzel, akkor most összeállításunkból megismerheted őket. Válogass a legújabb parfümök között.

Teszvesz

Teszvesz

A TeszVesz egy olyan internetes piactér, ahol aukciós rendszerben lehet vásárolni és eladni. Az eladásra kínált termékek között megtalálhatóak az FM Group termékei - parfümök, FM For Home termékek, FM Make Up termékek - is.

Titkok illata

Titkok illata

A parfüm a latin 'per fumum' kifejezésből ered, ami annyit tesz: a füstön át, vagy a füst révén. Ugyanis a parfüm régi formája nem volt más, mint illatos füst (tömjén), amelyet füstáldozatok bemutatásához és a halottak bebalzsamozásakor alkalmaztak, kábító illattal megtöltve a levegőt. Már ezer éve különleges metszett üvegcséket készítettek az illatszerek méltó tárolására, melyet a mai kozmetikai ipar a tökélyig fejlesztett.

Törökország

Törökország

Az FM Group vállalat nagyon gyorsan növekvő cég a parfüm piacon. A kifogástalan minőség és a kiemelkedően jó ösztönzőrendszerének köszönhetően a vállalt 2009-ben már több mint 50 országban - köztük Törökországban - megtalálható és a világ egyik meghatározó parfümcégévé nőtte ki magát!

Hirdetés
Tudnivalók a parfümök használatáról

Tudnivalók a parfümök használatáról

Az illatszerek használatának - csakúgy, mint a szépségápolásnak - több ezer éves múltja van. Erről tanúskodnak a fennmaradt írások is. Az illatok kiemelik a szépséget, ezt jól tudták elődeink is. Sokféle természetes és mesterséges illatosító volt forgalomban. Koronként a és népenként más-más. Óriási az igény (nőkben és férfiakban egyaránt), hogy körülöttük jó szag, kellemes illat legyen, de a megfelelő hatás érdekében az illatszereket jól meg kell válogatni. A kölnivíz enyhe, inkább frissítésre szolgáló, magas alkoholtartalmú, hűsítő, főleg nappali használatra való illatszer.

Ukrajna

Ukrajna

Az FM Group nemzetközi parfümforgalmazó vállalat Lengyelországban kezdte meg működését 2004-ben, és mára a világ minden táján jelen van. MLM rendszerű értékesítési hálózata több mint 370000 forgalmazóból áll. A vállalat Ukrajnában is rendelkezik fiókirodával.

Vanity parfüm blog

Vanity parfüm blog

Idén is rengeteg új parfüm kerül a polcokra. Olyan ismert nevek lesznek az illatos üvegeken, mint Sarah Jessica Parker, Marc Jacobs vagy Gwen Stefani, de számos nagy divatház is beszáll saját márkájával.

Tuti menü