Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FM parfüm linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fehéroroszország - Horvátország [2. oldal]
részletek »

FM parfüm képes leírás: Fehéroroszország - Horvátország [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Fehéroroszország

Fehéroroszország

Az FM Group vállalat Lengyelországban kezdte meg működését, mára pedig a világ minden táján jelen lévő céggé nőtte ki magát. A vállalat Fehéroroszországban is a multi level marketing rendszerben épül fel, így érhető el a kiváló minőség mellett a termékek megfizethető ára.

Feromon Parfüm

Feromon Parfüm

Feromon Parfüm webáruház. Férfi Feromon Parfüm és Női Feromon Parfüm csábító illatokban. Diszkrét szállítás, expressz gyorsan, akár másnapra! Csábíts el bárkit, akit csak akarsz! Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz vagy Pasikhoz eBook! 100% Hatás Garantálva! Legyen Tiéd a Csábítás Titka és legyél magabiztos!

Feromon Parfüm

Feromon Parfüm

SZUPERCSÁBÍTÁS - Csábíts el bárkit a FEROMON X Parfümmel és változtass az életeden. Számtalan illat közül válogathatsz. Gyors szállítás, másnapra! Ajándék Csábítási eBook minden parfüm mellé! Próbáld ki az ellenállhatatlan illatokat és kapj meg bárkit, akit csak akarsz! 100% hatás garantálva!

FM Bali Elvira

FM Bali Elvira

Vajon tudjuk-e hogy amikor az üzletben megvásárolunk egy parfümöt, a választásnál mi játssza a fő szerepet? A neve, a díszes csomagolás vagy az életérzés amit a reklámok sugallnak? A marketing mögött elvész a lényeg, vajon az illatot fizetjük meg? Eredetileg a gyártók a gazdagabb rétegeket célozták meg a parfümjeikkel, de van egy cég ami megtalálta a módját hogy hogyan lehet a minőséges parfümöket az igényesebb emberekhez eljuttatni. Ez az FM Group. Az egész üzlet egy igen egyszerű ötlet alapjára épül: megveszi az eredeti illatokat a gyártó cégtől (pl. Dior, Chanel,Gucci stb.) majd egységes ízléses csomagolásban piacra dobja új márkanévvel. Ez a Federico Mahora (FM). Ezeket a parfümöket az FM Group cég csomagolja és forgalmazó cége MLM módon értékesíti a világon.

FM Group - Index Fórum

FM Group - Index Fórum

Topikcím: FM Group Topikleírás: A Lengyel székhelyü FM Group Polska 1997. óta foglalkozik parfümök forgalmazásával. 2004. szeptemberében kezdte network marketing (MLM) keretében eljuttatni a fogyasztókhoz a termékeket. Az illatszerpiacon Lengyelországon kívül jelen vannak Ausztriában, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában is. Az FM Group robbanás szerű terjeszkedése és sikere nem véletlen: a parfümök alapanyaga a parfümolaj olaszországi illatszergyárból származik, mely gyárban a már jól ismert márkák illatanyagát állítják elő, így az FM garantálja a kiváló minőséget. Magyarországra az első termékek 2005. márciusában érkeztek, az értékesítő hálózat pedig jelenleg szerveződik, komoly üzleti lehetőséget rejtve a belépőknek.

FM kozmetikumok

FM kozmetikumok

Miért az FM Group World termékek? -Mert divatházi parfümök alternatív illatait forgalmazzuk elérhető áron. -Mert termékeink kategóriánként tetszetős szabványcsomagolásban vannak, ezért olcsóbbak. -Mert ugyanúgy, és ugyanazokból az összetevőkből és ugyanott készülnek mint az eredeti parfümök. -Mert a márkanevek ára nem terheli a vevőket. -Mert mi nem a csomagolásért fizetünk, hanem az illatért. -Mert bőséges a választék. -Mert termékeink antiallergének.

FM Nagy Gergely

FM Nagy Gergely

FM- az igényes emberek választása Az FM Group által forgalmazott ismert márkás parfümök elérhető árakon, illetve európai szinten elismert otthonápolási szerek és kozmetikai kellékek forgalmazása, csatlakozási lehetőség az FM klubhoz.

FM parfüm

FM parfüm

Az FM Group népszerű illatok alternatíváját kínálja kedvező áron. Az FM termékekben a parfümtartalom pontosan olyan mértékű, mint a közismert, márkás, drága parfümökben. Miért fizetnél többet értük mikor kedvezőbb áron is hozzájuthatsz, csak az illatért kell fizetned nem a csomagolásért. Kedvenc parfümödhöz választhatsz hasonló illatú tusfürdőt is. Az FM Group a parfümökön kívül még MAKE UP termékeket is forgalmaz. A parfümök alapanyaga a parfümeszencia Drom Fragrances International-tól származik.

FM parfüm rendelés

FM parfüm rendelés

161 ismert illat elérhető áron, a kiválasztásban illatminta táska - FM starter - segít. A közkedvelt FM parfümök teljes választéka mellett egyéb FM Group termékek - lábápolás, make up színes kozmetikumok és háztartási tisztítószerek - is szerepelnek kínálatunkban.

Hirdetés
FM parfüm webáruház

FM parfüm webáruház

Webáruházunkban - több mint 160 kiváló minőségű FM parfüm és egyéb kozmetikai termék között válogathat, - néhány kattintással, regisztráció nélkül is vásárolhat, - egyszerűen csatlakozhat Ön is az FM Klubhoz. Szeretné, ha nem kerülne Önnek pénzbe az FM parfüm házhozszállítása? 12 000 Ft feletti vásárlás (kosár végösszege) esetén a megrendelt termékek házhozszállításának díját átvállaljuk!

Fm parfümök

Fm parfümök

Ne vásároljon drága parfümöt, hanem minőséget! És most röviden, hogy mivel nyerünk ? 1. Minőséggel (esszencia a Drom-tól 16-20%) 2. Árral (ugyanaz a parfüm, mint a világmárkák csak olcsóbb csomagolásban olcsóbb áron) 3. Vásárlással (nem kell az üzleteket járnia elég mindössze telefonálni vagy megrendelni faxon, sms-ben vagy e-mailen keresztül) 4. Gyors szállítás (24 óra - maximum 3 munkanap) 5. Motivációs programok (állandóan motiváljuk munkatársainkat bónuszokkal az eladásból, akciókkal, nyereményjátékokkal ). A mi célunk hogy tagjaink elégedettek legyenek amit garantálunk az elért negyedik helyezéssel a huszonhat FM képviseletből világszerte.

Fmparfumshop.hu

Fmparfumshop.hu

Ön is szeretné híres parfümmárkák illatát magára fújni minden nap de sokkalja az árukat? Nézzen be webáruházunkba és vegye meg a töredékéért kiszemelt parfümjét! A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. A Női parfümök esetében 20%, a Férfi parfümök esetében 16%-os koncentrációval. Ez a koncetráció csak a minőségi kategóriába sorolt parfümöket jellemzi. Így az illatérzés 16-18 órát is elérheti. A cél olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek.

Fórum - FM illatszerek

Fórum - FM illatszerek

FM illatokkal, FM For Home és FM Make Up termékekkel kapcsolatos fórum a Női portálon, melyben a látogatók megvitatják, kinek melyik parfüm a kedvence. Látogasson el Ön is a parfüm fórumba és szóljon hozzá!

Franciaország

Franciaország

Az FM Group France az FM Group franchise egyik tagja. A vállalat az egész világon jelen van, jelenleg több mint 370000 forgalmazó értékesíti az FM termékeket multi level marketing rendszerben. 2008 novemberében a vállalat új szakaszba lépett, az illatszerek mellett háztartási termékek is szerepelnek a kínálatban

Görögország

Görögország

Az FM Group a világ 62 országában van jelen, köztük Görögországban is, ahol a vállalat óriási növekedésnek indult, így megvalósulhatott egy álom: új iroda, mely otthont ad a call centernek, tárgyalóknak, adminisztrációnak. A tárgyalók alkalmasak szemináriumok, továbbképzések megtartására is.

Hollandia

Hollandia

Az FM Group 2008 óta Hollandiában is jelen van, ahol több ezer forgalmazó élvezi az FM tagsággal járó előnyöket: alternatív illatok megfizethető áron, multi level marketing rendszerű hálózatépítési lehetőség.

Horvátország

Horvátország

Az FM Group 2004-ben kezdte meg működését Lengyelországban, mára már a világ 62 országában van jelen. Horvátországban 2005 óta működik az FM termékek kereskedelme, mint mindenhol itt is MLM rendszerben.

Tuti menü