Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FM parfüm linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

FM parfüm képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
 Szagot fogtunk az illatvadászaton

Szagot fogtunk az illatvadászaton

Előfordul, hogy azt érezzük: kell egy új illat. Vagy azért, mert meguntuk a régit, vagy azért, mert kivonták a kedvenc márkánkat a forgalomból, vagy azért, mert egy korszakváltás kellős közepén nem csak a hajunk színét, de a "második bőrét" is szeretnénk lecserélni. Kell tehát egy jó parfüm - de honnan, hogyan? Eligazítanak-e a kategóriák? Segítenek-e az eladók? Nyomozás a tökéletes illat után. Hogyan választ egy nő parfümöt? Még inkább: hogyan találhatja meg a számára ideális illatot? Egy - forgalomból kivont - friss, fás illat utódját próbáltuk megkeresni. Tesztalanyunk azzal a konkrét elhatározással indult útnak, hogy az ehhez leginkább hasonló, vagy még inkább a hozzá legjobban illő illat után indít nyomozást. Választék van, szakértelem kevés - Az első állomás egy drogéria, ahol viszonylag komoly választék áll a vevők rendelkezésre az ismertebb - de nem luxuskategóriás - márkákból, baráti áron. A vitrin előtt tébláboló tesztalanyunkat eleinte csak a biztonsági őr figyeli, majd végre előlibben egy eladó, hogy segítsen. A fő kérdése, mivel az eredeti márkát nem ismeri, hogy melyik kategóriába tartozott az illat, amit keres. Ezt megtudva mutogat friss, fás variációkat, minden különösebb lelkesedés nélkül, az információkat egyértelműen a dobozról puskázva. Öt parfüm, öt papírcsíkon, vigyázva, hogy percek múlva is tudjuk melyik-melyik. A szimatolás után ...

A lányok 2 legjobb barátja

A lányok 2 legjobb barátja

Illatot Karácsonyra ajándékozni igazi klasszikus. De vajon nem örülnek-e szeretteink, ha nem csak karácsonyra kapnak parfümöt ajándékba? Nem is kell hozzá férfinek lenni - egymásnak is vehetünk! Hogy kihez mi illik: itt megtalálod!

A parfüm halhatatlansága

A parfüm halhatatlansága

Bár a halhatatlanság eszenciáját még nem találták meg, halhatatlannak tűnő illatok születnek az emberi fejekben és a kémiai laboratóriumokban. A parfüm maga a titok, és az illékony élmény sokáig ott rezeg a levegőben.

A parfümök 7 csodája

A parfümök 7 csodája

Az illatok egyszerre érzések és emlékek, és sokkal, de sokkal fontosabbak, mint hinnénk. Hiszen tudat alatt is hatnak ránk, és viselkedésünkre - tartják. Most összegyűjtöttük a szezon legjobb, örökzöld illatait.

A százéves parfüm meséje

A százéves parfüm meséje

nap már lebukott, de még nincs teljesen sötét: ezek az alkony percei, amikor a sugarak kékeslilára festik az égboltot, az éj bársonyleple pedig lassan ráborul a városra. Ez a boszorkányok, a mágia, a varázslat órája. Ébredeznek az éjszaka teremtményei, a levegő az elfojtott vágyak, kirobbanásra váró szenvedélyek illatával terhes. Ebben a fényben minden járókelő szépnek, titokzatosnak látszik - Párizs olyan, mint amilyennek legszebb álmainkban látjuk.

A testszagtól a Chanelig!

A testszagtól a Chanelig!

A parfüm szó a latin perfumum kifejezésből ered, melynek jelentése: a füstön át, ugyanis a parfüm régi formája a tömjén volt, mely egy illatos füstös anyag, amit különböző szeánszokon, szertartásokon, temetéseken alkalmaztak.

Amerikai Egyesült Államok

Amerikai Egyesült Államok

Az FM Group USA fióktelepe 2008 szeptemberében nyitotta meg kapuit és így a vállalat már nem csak Európában, hanem a tengerentúlon is kínál kiváló minőségű alternatív illatokat és egyéb illatszereket.

Argentína

Argentína

Az FM Group világszerte jelen van a kozmetikai piacon, Argentínában 2008 szeptemberben kezdte meg működését és már több, mint 1000 ember csatlakozott a multi level marketing rendszerhez., akik így részesei lettek a vállalat sikereinek .

Ausztrália

Ausztrália

Az FM Group már 4 kontinensen kínálja parfümjei széles választékát. Kezdetben 50 illatból álló parfüm kollekciója mára több mint 160 illatból áll, melyek között feromonnal dúsított változatok is találhatók.

Hirdetés
Ausztria

Ausztria

Az FM Group a világ egyik legnagyobb alternatív-parfüm gyártója, mely a világ 62 országában, köztük Ausztriában is jelen van a parfüm-piacon. A vállalat kiváló marketing rendszerének segítségével már sokan váltak anyagilag függetlenné Ausztriában is.

Bernáth Péter

Bernáth Péter

Megbízható, olcsó, online parfüm rendelés az ország egész területére! Az FM Group nem hamisítványokat árul, hanem a legnépszerűbb illatok alternatíváját kínálja, ami lényegében ugyanaz az illat, minőség, de nincs egyedi csomagolás és reklám, így jóval alacsonyabb a parfümök előállítási költsége.

Biolap

Biolap

A legnépszerűbb illatok megfizethető áron! Az FM Group a legkedveltebb illatok alternatíváját kínálja, ami tartósságát és minőségét tekintve lényegében ugyanaz az illat. A bázisillatok parfümolaja a világ legnagyobb gyártójától a Drom Fragrances-től származik Az FM termékeit 50 országban forgalmazzák, ami mindent elárul népszerűségéről.

Bosznia-Hercegovina

Bosznia-Hercegovina

Az FM termékei a világ számos országában vannak jelen, Bosznia-Hercegovinába 2005-ben érkeztek meg. A parfümforgalmazó vállalat multi level marketing rendszerű értékesítési hálózatának kiépítése azóta is töretlenül halad.

Bulgária

Bulgária

Az FM kiszolgáló partnere a Perfand, mely cég az egyik legnagyobb, világhírű gyártótól szerzi be a parfüm alapanyagait, mely közel száz éve foglalkozik illatkompozíciók gyártásával. Az FM vállalat 2004. szeptemberében kezdte meg ezen termékek forgalmazását network marketing értékesítési rendszerben. A kifogástalan minőség és a kiemelkedően jó ösztönzőrendszerének köszönhetően a cég 2009-ben már több mint 50 országban megtalálható és a világ egyik meghatározó parfümcégévé nőtte ki magát!

Chris FM

Chris FM

Bizonyára Te is szereted a tartós és igényes illatokat, a kellemes megjelenést. Egy márkás parfüm ára a drogériákban viszont elég magas, több tízezres(!) értékű. De! Mit szólnál, ha azt mondanám hogy ugyanaz az illat sokkal olcsóbban is a Tiéd lehet? Miért fizetnél tízezreket, ha megveheted annak töredékéért, akár 3620 Ft-ért is?(Chanel, Hugo Boss, Bulgari, Dolce&abbana, Giorgio Armani, Gucci stb. illatok)

Csábító illatok neked és neki

Csábító illatok neked és neki

Bár önálló szakmává csak a 20. században vált, a parfüm készítésének évezredes története van. A szó eredeti jelentése: füstön át, füst által. Nem véletlenül, hiszen először főként arra szolgált, hogy az istenek előtt tisztelegjenek vele.

Csehország

Csehország

Az FM Group parfümforgalmazó vállalat - melynek képviseletei a világ 62 országában megtalálhatóak -2007 óta már Csehországban is megjelent a parfüm piacon, így már Csehországban is elérhetővé váltak a Federico Mahora parfümök, melyek az ismert világmárkák alternatív változatai.

Tuti menü