Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FM Group a világban képes leírás: Litvánia - Ukrajna [2. oldal]
részletek »

FM Group a világban: Litvánia - Ukrajna [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » FM Group a világban
Keresés
Találatok száma - 31 db
Litvánia

Litvánia

Litvániában az FM Group 2006-ban kezdte meg működését. A tucatnyi forgalmazóból álló csapat, aki bemutatta Litvániában az FM márkát, mára több tízezer fős. Az FM egyre népszerűbb és elismertebb nemcsak a nagyvárosokban, hanem Litvánia távoli sarkaiban is.

Macedónia

Macedónia

Az FM Group parfümforgalmazó vállalat első termékei 2007-ben jelentek meg Macedóniában, ahol az FM termékei, FM for Home és FM Make Up termékek egyre népszerűbbek, köszönhetően az FM termékek kiváló minőségének és megfizethető árának.

Magyarország

Magyarország

Hírek - FM Group parfümök a Multi Level Marketing világában, tájékozódjon az FM Klubtagsággal, üzletépítéssel, parfümökkel, FM For Home és FM Make Up termékekkel kapcsolatban az FM Group honlapján. Rendszeresen frissülő hírek.

Moldávia

Moldávia

2007 januárjában nyitotta meg kapuit az FM moldáviai központja, ahol változatlanul multi level marketing szisztéma szerinti értékesítési rendszerben kínálja a kiváló minőségű és megfizethető árú FM termékeit.

Nagy-Britannia

Nagy-Britannia

Az FM Group nagyon gyorsan növekvő cég a parfüm piacon. Az illatok széles skáláját kínáljuk : friss, virágos, keleties, fás, gyümölcsös. Elsődleges céljank, hogy termékeink mindig rendelkezésre álljanak és ügyfeleink minél elégedetebbek legyenek.

Németország

Németország

A világ minden táján jelen lévő FM Group vállalat márkás parfümök alternatív változatait kínálja. Az FM Group a kiváló minőségű parfümöket Németországban is multi level marketing rendszerben értékesíti.

Nigéria

Nigéria

Az FM Group egy gyorsan feltörekvő, multi level marketing rendszerű nemzetközi parfümforgalmazó vállalat, mely már Nigériában is megnyitotta kapuit. Parfümkínálatában az illatok széles skálája megtalálható: friss, virágos, keleties, fás, gyümölcsös parfümök, de a parfümökön kívül FM For Home háztartási termékeket és FM Make Up termékeket is kínál.

Olaszország

Olaszország

Az FM Group Olaszország kínálatában 160 féle parfüm, FM For Home termékek széles választéka szerepel. 2010 januárjától a termékkínálat kiegészült a magas minőségű, ásványi anyagokat is tartalmazó FM Make Up termékekkel.

Oroszország

Oroszország

2008 márciusában az FM Group World fiókirodát nyitott Oroszországban, ahol multi level marketing rendszerben értékesít több, mint 160 féle parfüm és egyéb FM For Home termékeket. Kínálatában megtalálható még az FM Make Up teljes választéka.

Hirdetés
Románia

Románia

Romániában 2006 májusa óta van jelen az FM Group Cosmetics. Rövid idő alatt sikerült kiépíteni a sikeresen működő multi level marketing rendszert. A termékkínálatban a több mint 160 féle parfüm mellett további szépségápolási és háztartási termékek szerepelnek.

Szerbia

Szerbia

Az első FM termékek 2005-ben érkeztek meg Szerbiába, melyek iránt jelentős érdeklődés mutatkozott. Az FM Group Serbia multi level marketing rendszerű értékesítési hálózata folyamatosan fejlődik Szerbiában.

Szlovákia

Szlovákia

Tevékenységünk középpontjában a férfi és női parfümök magas színvonalú értékesítése áll. Vevőinknek több mint 160 féle, világmárkák által inspirált, jó minőségű és kedvező árú parfümöt és egyéb kozmetikai terméket kínálunk. Ennek köszönhetően a szlovák piacon több mint 15 000 hűséges ügyféllel rendelkezünk, akik szintén tagjai az FM Groupnak és továbbra is fejlődünk.

Törökország

Törökország

Az FM Group vállalat nagyon gyorsan növekvő cég a parfüm piacon. A kifogástalan minőség és a kiemelkedően jó ösztönzőrendszerének köszönhetően a vállalt 2009-ben már több mint 50 országban - köztük Törökországban - megtalálható és a világ egyik meghatározó parfümcégévé nőtte ki magát!

Ukrajna

Ukrajna

Az FM Group nemzetközi parfümforgalmazó vállalat Lengyelországban kezdte meg működését 2004-ben, és mára a világ minden táján jelen van. MLM rendszerű értékesítési hálózata több mint 370000 forgalmazóból áll. A vállalat Ukrajnában is rendelkezik fiókirodával.

Tuti menü