Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
FM Group a világban képes leírás - FM parfüm.tlap.hu
részletek »

FM Group a világban - FM parfüm.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fmparfum.tlap.hu » FM Group a világban
Keresés
Találatok száma - 31 db
Amerikai Egyesült Államok

Amerikai Egyesült Államok

Az FM Group USA fióktelepe 2008 szeptemberében nyitotta meg kapuit és így a vállalat már nem csak Európában, hanem a tengerentúlon is kínál kiváló minőségű alternatív illatokat és egyéb illatszereket.

Argentína

Argentína

Az FM Group világszerte jelen van a kozmetikai piacon, Argentínában 2008 szeptemberben kezdte meg működését és már több, mint 1000 ember csatlakozott a multi level marketing rendszerhez., akik így részesei lettek a vállalat sikereinek .

Ausztrália

Ausztrália

Az FM Group már 4 kontinensen kínálja parfümjei széles választékát. Kezdetben 50 illatból álló parfüm kollekciója mára több mint 160 illatból áll, melyek között feromonnal dúsított változatok is találhatók.

Ausztria

Ausztria

Az FM Group a világ egyik legnagyobb alternatív-parfüm gyártója, mely a világ 62 országában, köztük Ausztriában is jelen van a parfüm-piacon. A vállalat kiváló marketing rendszerének segítségével már sokan váltak anyagilag függetlenné Ausztriában is.

Bosznia-Hercegovina

Bosznia-Hercegovina

Az FM termékei a világ számos országában vannak jelen, Bosznia-Hercegovinába 2005-ben érkeztek meg. A parfümforgalmazó vállalat multi level marketing rendszerű értékesítési hálózatának kiépítése azóta is töretlenül halad.

Bulgária

Bulgária

Az FM kiszolgáló partnere a Perfand, mely cég az egyik legnagyobb, világhírű gyártótól szerzi be a parfüm alapanyagait, mely közel száz éve foglalkozik illatkompozíciók gyártásával. Az FM vállalat 2004. szeptemberében kezdte meg ezen termékek forgalmazását network marketing értékesítési rendszerben. A kifogástalan minőség és a kiemelkedően jó ösztönzőrendszerének köszönhetően a cég 2009-ben már több mint 50 országban megtalálható és a világ egyik meghatározó parfümcégévé nőtte ki magát!

Csehország

Csehország

Az FM Group parfümforgalmazó vállalat - melynek képviseletei a világ 62 országában megtalálhatóak -2007 óta már Csehországban is megjelent a parfüm piacon, így már Csehországban is elérhetővé váltak a Federico Mahora parfümök, melyek az ismert világmárkák alternatív változatai.

Fehéroroszország

Fehéroroszország

Az FM Group vállalat Lengyelországban kezdte meg működését, mára pedig a világ minden táján jelen lévő céggé nőtte ki magát. A vállalat Fehéroroszországban is a multi level marketing rendszerben épül fel, így érhető el a kiváló minőség mellett a termékek megfizethető ára.

FM parfüm

FM parfüm

Az FM Group népszerű illatok alternatíváját kínálja kedvező áron. Az FM termékekben a parfümtartalom pontosan olyan mértékű, mint a közismert, márkás, drága parfümökben. Miért fizetnél többet értük mikor kedvezőbb áron is hozzájuthatsz, csak az illatért kell fizetned nem a csomagolásért. Kedvenc parfümödhöz választhatsz hasonló illatú tusfürdőt is. Az FM Group a parfümökön kívül még MAKE UP termékeket is forgalmaz. A parfümök alapanyaga a parfümeszencia Drom Fragrances International-tól származik.

Hirdetés
Franciaország

Franciaország

Az FM Group France az FM Group franchise egyik tagja. A vállalat az egész világon jelen van, jelenleg több mint 370000 forgalmazó értékesíti az FM termékeket multi level marketing rendszerben. 2008 novemberében a vállalat új szakaszba lépett, az illatszerek mellett háztartási termékek is szerepelnek a kínálatban

Görögország

Görögország

Az FM Group a világ 62 országában van jelen, köztük Görögországban is, ahol a vállalat óriási növekedésnek indult, így megvalósulhatott egy álom: új iroda, mely otthont ad a call centernek, tárgyalóknak, adminisztrációnak. A tárgyalók alkalmasak szemináriumok, továbbképzések megtartására is.

Hollandia

Hollandia

Az FM Group 2008 óta Hollandiában is jelen van, ahol több ezer forgalmazó élvezi az FM tagsággal járó előnyöket: alternatív illatok megfizethető áron, multi level marketing rendszerű hálózatépítési lehetőség.

Horvátország

Horvátország

Az FM Group 2004-ben kezdte meg működését Lengyelországban, mára már a világ 62 országában van jelen. Horvátországban 2005 óta működik az FM termékek kereskedelme, mint mindenhol itt is MLM rendszerben.

Írország

Írország

A FM Group Perfumes Ireland Ltd. 2008 szeptemberében az FM Group termékek kizárólagos elosztója lett Írországon belül. A kiváló minőségű FM Group parfüm termékeken kívül az FM For Home és FM Make Up termékek széles választékát kínáljuk.

Izrael

Izrael

2008. januárjában az FM Group World hivatalosan is megnyitotta kapuit Izraelben. A vállalat vezetői a vállalat terjeszkedésekor elhatározták, hogy termékeiket multi level marketing rendszerben értékesítik, így a kiváló minőség mellet a megfizethető ár jellemzi az FM termékeit.

Kanada

Kanada

Az FM Group egy európai székhelyű hálózati marketing alapján felépült parfümforgalmazó vállalat, mely a világ 4 kontinensén, több, mint 62 országban van jelen, köztük Kanadában is, ahol az FM Group 2007-ben nyitotta meg kapuit.

Lengyelország

Lengyelország

A cégvezető, Artur Trawinski Ausztráliából hazatérve az új trendek és néhány hazai szakértő segítségével hozta létre az FM Group-ot, azzal a céllal, hogy világméretű, mindenki számára elérhető, fogyasztói hálózatot hozzanak létre, melyben a prémium kategóriájú termékek a lehető legkedvezőbb áron jussanak el a fogyasztókhoz!

Tuti menü